Cherise is een huurling. De stilste. De dodelijkste. De beste.

Verwacht in 2020

Het eerste deel in de Codename Cherise reeks is in september 2013 uitgebracht in eigen beheer. In 2021 wordt Codename Cherise opnieuw uitgebracht door Uitgeverij De Vrije Jongen.

Over de wereld van
Codename Cherise

Tokyo, in de nabije toekomst.

Baanbrekende cybernetische techniek wordt geperfectioneerd en het internet is getransformeerd tot het holonet, een geavanceerde vorm van internet dat virtuele realiteit en simulaties toestaat. Corporaties beginnen meer invloed te krijgen en bezitten merendeel van de aarde haar handelsgoederen nu de overheden wankelen na een allesverwoestende oorlog.

Meer en meer corporaties nemen de zaken in eigen hand en proberen hun positie te versterken door welke middelen dan ook.

Over Codename Cherise

Het eerste boek in de reeks Codename Cherise kwam in september 2013 uit.

De huurling Shirley ‘Cherise’ Ligenta raakt verwikkeld in een complot dat dreigt de stad Tokyo op zijn knieĆ«n te dwingen. Zoekend naar de geheimen van haar verleden en vechtend voor haar toekomst wordt ze opgejaagd door politie veteraan Jacob Conroy. En dat terwijl de grootste gangster van de stad zijn verschrikkelijke plan in werking zet.

Nieuwe editie verwacht in 2021

Codename Cherise:
The Galaxy Case

Duik regelrecht de neon gekleurde straten van Tokyo in.
In de videogame modificatie: Codename Cherise: The Galaxy Case neem je de rol aan van huurling Shirley ‘Cherise’ Ligenta.

De extravagante holonet bekendheid Miss Galaxy belooft Cherise een lucratieve klus die op geen enkele manier fout kan gaan. Echter, het noodlot slaat toe en Cherise krijgt een blik te zien van het web van verraad en heeft geen andere mogelijkheid dan terug te vechten voor haar vrijheid.

The Galaxy Case is een modificatie voor het spel “Shadowrun: Dragonfall” en is gemaakt met de bijgeleverde editor.
Het is gratis te verkrijgen op de Steam Workshop maar vereist wel dat je het spel “Shadowrun: Dragonfall” bezit.