Verhalen zijn tijdloos

Al sinds mensenheugenis worden verhalen, herinneringen, liederen, kennis en kunst doorgegeven dankzij vertellers.

Zelfs, of juist, in deze digitale tijd gebeurt dit.

Door de kracht van het verhaal breng ik mensen samen in een creatieve omgeving en weven we samen een onvergetelijke vertelling die de aanwezigen uniek is.

Geen verhaal is hetzelfde, net als geen enkel mens. Wat wij bij ons dragen en wat ons doet verschillen van elkaar wordt samengebracht in een rollenspel waar een ieder zijn idee waarde heeft en geen oplossing zonder grond is. Denk en durf.

Hiervoor gebruik ik:

Dungeon and Dragons

Ontwikkeld door Gary Gygax en Dave Arneson in 1974. In dit rollenspel creëren deelnemers een eigen karakter welke door de spelleider voor diverse situaties, problemen en vraagstukken worden gesteld. Met behulp van vooraf bepaalde statistieken, unieke dobbelstenen maar vooral deelnemers hun eigen creatieve inzichten en ingevingen kunnen deze problemen vervolgens worden opgelost.

Eigen ervaring:

4 jaar ervaring
100+ succesvolle deelnemers
350+ sessies georganiseerd

Door mijn eigen unieke stijl van vertellen en improviseren bezorg ik deelnemers een origineel verhaal waarin zij zelf de gelegenheid krijgen om keuzes te maken. Zo ontdekken zij spelenderwijs hun sociale kracht in een groep.

Verhalen pas ik aan op de deelnemers en met enige mensenkennis stel ik hen voor passende situaties. Veelal geeft dit deelnemers kracht en autoriteit die ze anders nooit ontdekt hadden.

Mee doen? Doen!

Zin om een introductiesessie bij te wonen? Zien wat Tom als spreker voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat kan.

Project Epos is een organisatie die zich inzet om de fantasie in iedereen naar boven te halen met behulp van verhalen, sociale coaching en de kracht van creatief denken.

Kijk op de pagina van Project Epos voor meer informatie rondom het vertellen.